Een moment a.u.b.

Overzicht

head-icon-scroll

Klik hier voor algemene bedrijfs informatie en het complete jaarverslag. Scroll naar beneden voor een imporessie van de cijfers.

Netto omzet

Bedragen x1.000 €
head-icon-grid

Case: Lely Campus

logo-lely@x2

Case

Lely Campus

Alex Smaling is Operationeel Manager Projecten bij Nsecure. Hij is verantwoordelijk voor project Lely in Maassluis. “We hebben diverse Safety & Security oplossingen aangebracht in het nieuwe bedrijvencomplex Lely Campus, waaronder het toegangscontrole systeem AEOS, cameraobservatie en inbraakbeveiliging. Slimme, doelgerichte toepassingen. Als je niet weet dat het er zit, valt het ook niet op.”

Het nieuwe bedrijvencomplex is gecertificeerd met het hoogst haalbare certificaat voor duurzaamheid. Smaling: “Dat merk je, het pand is ontzettend mooi. Een architectonisch hoogstandje.” Nsecure bood maatwerk, ook in design. “Er zijn specifieke ontwerpen gemaakt in overleg met de architect en met de klant. De mooiste en efficiëntste oplossing is toegepast. Bijvoorbeeld de kleurstelling en type camera’s, kaartlezers, type zuiltjes en cameramasten.”

Lely (producent van landbouwwerktuigen) is een innoverend en dynamisch bedrijf. Net zoals Nsecure. Dat matcht goed, alsdus Smaling. “Lely staat open voor nieuwe ontwikkelingen en op die manier kunnen we elkaar versterken met nieuwe oplossingen en technieken. Zo introduceerde Nsecure werktijdregistratie middels de Nsecure rapportageomgeving.” Inmiddels worden er gesprekken gevoerd met oog op de toekomst. Smaling: “We zijn bezig met de implementatie van een online card management systeem. Ook kijken we of er middels Nsecure toepassingen efficiënter met het pand om gegaan kan worden. Het streven van Lely is om het bestaande kantoorpand ook aan de nieuwe systemen te koppelen. We verwachten in de toekomst alleen maar een positieve klantontwikkeling.”

Nsecure is uniek op de markt. Smaling: “Wij bieden een totaal concept. Niet alleen oplossingen op locatie, maar een hele performance dienstverlening, zeg maar slimme, efficiënte onderhoudscontracten. Binnen de projectuitvoering zijn we flexibel en proberen het project voor de klant vlekkeloos te laten verlopen. Hiervoor passen we binnen Nsecure een gestructureerde projectmethodiek toe. De klant blijft hierdoor volledig geïnformeerd en projecten worden binnen planning en budget gerealiseerd. Wij stellen alles in het werk om onze klant volledig tevreden te houden.”

 

Toegevoegde waarde

Bedragen x1.000 €
head-icon-grid

Case: ProRail

logo-prorail@x2

Case

ProRail

Dennis de Hoog is portfoliomanager bij Nsecure en verantwoordelijk voor case ProRail. Tien jaar geleden implementeerde Nsecure technologie op het hoofdkantoor van ProRail in Utrecht. Tot grote tevredenheid van de klant. De Hoog: “Inmiddels hebben wij binnen 25 locaties door Nederland systemen voor toegangscontrole, video-observatie, intercom en inbraak geïmplementeerd. Vanuit een Security Management Platform worden alle locaties beheerd.”

De Hoog: “ProRail blinkt uit in innovatie en staat erg open voor de mogelijkheden die wij zien. Van een klant- leverancierrelatie heeft de samenwerking zich ontwikkeld tot een partnerrelatie.”

ProRail heeft het hele operationele beheer van de systemen uitbesteed aan Nsecure. Vanuit een prestatiecontract worden systemen 24/7 bewaakt en bij onregelmatigheden ontvangt Nsecure een melding. De Hoog: “De klant moet zich kunnen focussen op het gebruik van de systemen, niet op de zekerheid of ze functioneren. Dat is onze verantwoordelijkheid.”

In 2013 is gestart met het online card management systeem. De Hoog: “Hiermee is de aanvraag, het controleren en goedkeuren van de autorisatie en de aanvraag van passen, geheel geautomatiseerd.” ProRail medewerkers, contractors en leveranciers zijn nu zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van hun toegangsbewijs en krijgen de pas thuisgestuurd. Resultaat: minder kosten, meer efficiëntie, meer veiligheid.

Nsecure werkt nu voor ProRail facilitair. “Het zou mooi zijn als we ook voor andere onderdelen, zoals bijvoorbeeld asset management, het één en ander kunnen gaan doen”, stelt de Hoog. “Ook de mogelijkheden met het Digitale Veiligheidspaspoort zijn nog niet uitgeput.”

De Hoog gelooft dat er voor Nsecure nog een wereld te behalen is. “Veel grote bedrijven zetten de stap om Security en Safety nu echt uit te besteden. Wij moeten de partij zijn die dit oppakt. Full service dienstverlening, beheer van operationele en tactische activiteiten overnemen. Durf die wereld in te stappen, zonder afbreuk te doen aan dat wat er al is. Verder groeien met respect voor het bestaande fundament.”

 

Winst na belasting

Bedragen x1.000 €
head-icon-grid

Gemiddeld aantal fte's

head-icon-grid